Ekologiškas tapijokos krakmolas

Nuo 0.96

100 g
9.60/kg
0.96
200 g
8.10/kg
1.62
300 g
7.60/kg
2.28
400 g
7.35/kg
2.94
500 g
6.60/kg
3.30
1 kg
6.60/kg
6.60
25 kg
5.61/kg
140.25
Kilmės šalis: Vietnamas

Geriausias iki: 2026 03 29

Aprašymas

Ekologiškas tapijokos krakmolas (miltai)

Tapijokos (Manihot esculenta) miltai, taip pat žinomi kaip tapijokos krakmolas, yra populiari be glitimo alternatyva kvietiniams miltams, gaunamiems iš maniokos (cassava), krakmolingo gumbų, kilusio iš Pietų Amerikos. Tapijokos miltai pastaraisiais metais išpopuliarėjo dėl savo universalumo ir tinkamumo įvairiems mitybos poreikiams.
Dėl didelio krakmolo kiekio tapijokos miltai yra veiksminga sriubų ir padažų tirštinimo priemonė.
Tapijokos miltai tinka tiems, kurie turi įvairių mitybos apribojimų. Juose nėra įprastų alergenų, tokių kaip kviečiai, pieno produktai, riešutai ir soja.

Dėmesio
Tapijokos miltai yra kaloringi, todėl juos reikia vartoti saikingai, ypač jei stebite suvartojamų kalorijų kiekį.

Naudojimas
Iš tapijokos miltų galima gaminti duoną be glitimo, bandeles, blynus ir sausainius, pyragus. Jis kepiniams suteikia lengvos tekstūros.
Tai puikus padažų, padažų ir pudingų tirštiklis. Norėdami naudoti tapijokos krakmolą kaip tirštiklį, prieš dėdami į karštą mišinį, sumaišykite juos su nedideliu kiekiu šalto skysčio.
Tapijokos miltus galima naudoti kaip džiūvėsėlių alternatyvą be glitimo.
Tapijokos miltai naudojamas daugelyje be glitimo miltų mišinių, kad būtų imituojama kvietinių miltų tekstūra.

Naudojant sąmoningai ir saikingai tapijokos miltai gali atverti kulinarinių galimybių pasaulį ieškantiems alternatyvų be glitimo.
Tapijokos krakmolas neturi specifinio skonio ir kvapo, todėl nekeičia patiekalų skonio.

PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija. Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.

Sudedamosios dalys

100% tapijokos krakmolas

Maistinė vertė

Energija 1519 kJ / 358 kcal
Riebalai: 0.02 g
- Iš kurių sočiųjų: 0 g
Angliavandeniai: 89 g
- Iš kurių cukrų: 3.4 g
Skaidulos: 0.9 g
Baltymų: 0.2 g
Druska: 0 g

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje vėsioje vietoje.