Ekologiškas tirštiklis agar-agar (augalinė želatina)
Nuo 4.30€


Augalinės kilmės agar naudojamas kaip želatina, stingdiklis, tirštiklis. Jis puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje bei plačiai naudojamas kulinarijoje. Sustingsta greitai, skysčiui dar net nespėjus ataušti.
Stiprumas – ≥ 700.
Turi daug skaidulinių medžiagų. 1 kupinas a.š. (3.5 g) atitinka 6 lapelius želatinos ir naudojamas su 500 ml skysčių.
Paruošimas: maišant į 100 ml šalto vandens įberti 3.5 g agar agar. Maišant pavirti 2 min. Pripilti 400 ml skysčio ir išmaišyti. Gautą mišinį 3 val. laikyti šaldytuve.
Patarimas: jei norite gaminti drebučius iš sulčių, kurių nenorite užvirti, ištirpinkite agar agar nedideliame kiekyje vandens, jį užvirindami, po to supilkite jį į sultis
100 % ekologiškas agar-agar
Energetinė ir maistinė vertė (100g)
Energija
Riebalai
- Iš kurių sočiųjų
Angliavandeniai
– Iš kurių cukrų
Skaidulos
Baltymų
Druska
Laikyti žemesnėje nei 18°C temperatūroje, sausoje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių. Suvartoti per 36 mėn. nuo atidarymo.
