Ekologiška japoniška skrudinta žalioji arbata Kukicha, 75 g, TERRASANA
5.50€


Ekologiška japoniška skrudinta žalioji arbata Kukicha – tai gardi kasdienė arbata, gaminama iš aromatingų antrą ar trečią kartą skinamų arbatos šakelių. Skonis – ryškus, o poskonis – švelniai umami. Skaniausia kukicha arbata išgaunama, kai ji ruošiama su vandeniu, įkaitintu iki maždaug 75 °C.
Paruošimas
Naudokite 1 arbatinį šaukštelį kukicha arbatos 250 ml vandens. Tradiciniu japonišku būdu paruoškite puodelį – pašildykite jį karštu vandeniu. Arbatos šakeles sudėkite į sietelį arbatinuke ir užpilkite vandeniu, pašildytu iki 75–90 °C. Palikite 1–2 minutėms pritraukti. Antram užpilimui palikite pritraukti dar 30 sekundžių.
Skrudintos arbatos šakelės* (*ekologiška)
Energinė vertė: 0 kJ / 0 kcal
Riebalai: 0 g
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g
Angliavandeniai: 0 g
– iš kurių cukrų: 0 g
Skaidulos: 0 g
Baltymai: 0 g
Druska: 0 g
Atidarius laikyti sandariai uždarytą, sausoje ir tamsioje vietoje, kambario temperatūroje (maks. 20 °C).
