Ekologiška japoniška skrudinta žalioji arbata Hojicha, 40 g, TERRASANA
6.00€


Ekologiška japoniška skrudinta žalioji arbata Hojicha
Hojicha yra gana rupi žaliosios arbatos rūšis. Žemiškas ir šiek tiek dūminis hojicha skonis išgaunamas, kai arbatos lapeliai iškart po skynimo švelniai skrudinami būgninėse krosnyse. Norint, kad hojicha būtų šiek tiek gaivesnė, į šiek tiek atvėsusią arbatą galima įdėti citrinos arba apelsino griežinėlį. Norite saldesnio skonio? Įdėkite šiek tiek klevų sirupo.
Norite pamatyti, iš kur ši unikali japoniška arbata semiasi savo skonio? Peržiūrėkite šį vaizdo įrašą.
Naudojimas
Naudokite 1 arbatinį šaukštelį hojicha arbatos 250 ml vandens. Paruoškite hojicha tradiciniu japonišku būdu: pašildykite arbatos puodelį karštu vandeniu. Sudėkite hojicha į arbatos sietelį arbatinuke ir užpilkite vandeniu, kurio temperatūra apie 85–90 °C. Palaikykite 1–2 minutes. Jei pilsite antrą kartą, palaikykite dar 30 sekundžių.
Skrudinti žaliosios arbatos lapeliai* (*ekologiška)
Energinė vertė: 0 kJ / 0 kcal
Riebalai: 0 g
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g
Angliavandeniai: 0 g
– iš kurių cukrų: 0 g
Skaidulos: 0 g
Baltymai: 0 g
Druska: 0 g
Atidarius laikyti sandariai uždarytą, sausoje ir tamsioje vietoje, kambario temperatūroje (maks. 20 °C).
