Džiovintos jūrų daržovės ARAME, 100 g, TERRASANA
24.50€
Džiovintos jūrų daržovės ARAME – turi sudėtingą, bet švelnų umami skonį. „Arame” renkamas rankomis saugomoje Ise-Shima teritorijoje Japonijoje.
Šie dumbliai turi šiek tiek sūrų, švelnų skonį, todėl jis vadinamas „dumbliais pradedantiesiems“. Su arame galima gaminti įvairius patiekalus: jis puikiai tinka miso sriuboms, salotoms, kaip garnyras arba su soba ar udon makaronais.
Kaip naudoti
Gerai nuplaukite, pamirkykite 10 minučių ir nusausinkite. Trumpai apkepkite ir virkite arba troškinkite 5 minutes. Naudokite kaip garnyrą arba įdėkite į troškinį ar salotas.
Džiovintos jūrų daržovės Arame
Energija (kJ) – 160 kJ
Energija (kcal) – 38 kcal
Riebalai – 0,2 g
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių – 0,1 g
Angliavandeniai – 2,8 g
- iš jų cukrų – 0,2 g
Skaidulinės medžiagos – 5,1 g
Baltymai – 1,1 g
Druska – 0,9 g
Natris – 360 mg
Jodas – 2 030 µg
Atidarius laikyti sandariai uždarytą, sausoje, tamsioje vietoje kambario temperatūroje (maks. 20 °C).
