- Arbata, kava, kakava
- Augalinis supermaistas
- Džiovinti vaisiai, uogos ir daržovės
- Kruopos ir ankštiniai
- Riešutai ir sėklos
- Aliejus, actas ir padažai
- Priedai maistui ruošti
- Prieskoniai
- Maistinės mielės
- Makaronai
- Miltai
- Maisto papildai
- Gėrimai
- Saldumynai
- Užkandžiai
- Konservuotas maistas
- Švieži vaisiai ir daržovės
Back to products
Ekologiški levandų žiedai
Nuo 2.05€
Ekologiškos pankolių sėklos (Fennel seed)
Nuo 1.80€
Aprašymas
Pankolio sėklos, gaunamos iš pankolio augalo (Foeniculum vulgare), plačiai naudojamos virtuvėje dėl jų aromatingo skonio. Be jų kulinarinio naudojimo, jos taip pat naudingos sveikatai, kas nuo seno žinoma ne tik tradicinėse praktikose, bet skelbiama ir šiuolaikiniuose tyrimuose.
Virškinimas – vienas iš geriausiai žinomų pankolio sėklų privalumų yra jų gebėjimas padėti virškinimui. Jos gali padėti atpalaiduoti raumenis virškinimo trakte, sumažinti dujų susidarymą, pilvo pūtimą ir skausmus. Šių sėklų kramtymas po valgio yra daugelio kultūrų įprasta praktika, siekiant skatinti virškinimą ir atgaivinti kvėpavimą.
Pankolio sėklos laikomos galaktagogais, tai reiškia, kad jos gali padėti padidinti pieno gamybą maitinančioms moterims.
Tradicinėse medicinose pankolio sėklos naudojamos palengvinti kvėpavimo takų ligų simptomus.
PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija.
Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.
Sudedamosios dalys
Ekologišku paprastųjų pankolių vaisiai 100 %
Maistinė vertė
-
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje vėsioje vietoje.