Ekologiškos kviečių manų kruopos
Nuo 0.80€


Kvietinės manų kruopos yra maistingas ingredientas, turintis daug baltymų, skaidulų ir būtinų B grupės vitaminų. Lėtai virškinami angliavandeniai suteikia ilgalaikės energijos.
Manų kruopos plačiai naudojamos gaminant tokius patiekalus kaip košė, makaronai ar chalva, taip pat kepant duoną, pyragus ir picos tešlą. Jos taip pat veikia kaip tirštiklis sriuboms ir padažams bei suteikia traškumo kepant kotletus ar kitus patiekalus.
Paruošimo būdas:
Užvirkite 1/2 l pieno (pagal pasirinkimą) arba vandens, įberkite 3 šaukštus manų kruopų. Virkite 5–10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Ekologiška manų kruopos iš 100 % KVIEČIŲ
Energinė vertė: 1443 kJ / 340 kcal
Riebalai: 0,9 g
- iš jų sočiosios riebalų rūgštys: 0,2 g
Angliavandeniai: 70 g
- iš jų cukrų: 1,7 g
Skaidulinės medžiagos: 3,0 g
Baltymai: 12 g
Druska: 0 g
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

 
				