Ekologiškas kakavos sviestas gabaliukais

Nuo 7.30

100 g
73.00/kg
7.30
200 g
71.50/kg
14.30
300 g
71.00/kg
21.30
400 g
70.75/kg
28.30
500 g
70.00/kg
35.00
1 kg
70.00/kg
70.00
Kilmės šalis: Peru

EKO
LT-EKO-001
Ne ES žemės ūkis
Ekologinis žemės ūkis
Produkto kodas: 150015 Kategorija: , Žyma: , ,
Aprašymas

Ekologiškas kakavos sviestas gabaliukais
Natūralių supermaisto produktų pasaulyje kakavos sviestas ir RAW kakavos sviestas žinomi kaip du prabangūs ingredientai, turintys skirtingus skonius ir didelę naudą sveikatai. Iš kakavos pupelių gaunami aksominiai gardumynai užsitarnavo ypatingą vietą virėjų, sveikatos entuziastų ir šokolado mylėtojų širdyse. Norime atkreipti dėmesį į jų teikiamą naudą sveikatai ir kulinarinius bei kūrybiškus būdus, kaip maksimaliai išnaudoti šį puikų sviestą.

Kakavos sviestas ir RAW kakavos sviestas
Kakavos sviestas gaminamas iš kakavos pupelių, kurios yra Theobroma kakavmedžio sėklos.
Gaminant kakavos sviestą, procesas apima fermentavimą, džiovinimą, skrudinimą, malimą ir kakavos pupelių spaudimą, kad būtų atskirti riebalai nuo kakavos kietųjų dalelių.
Kakavos sviestas ir neapdorotas (RAW) kakavos sviestas paprastai reiškia tą patį produktą, tai yra riebalus, išgautus iš kakavos pupelių. Terminas RAW vartojamas norint pabrėžti, kad RAW kakavos sviestas yra natūralus, termiškai neapdorotas, be jokių priedų.
Kakavos sviestas – yra lygus, dramblio kaulo spalvos sviestas su subtiliu šokolado aromatu ir švelniu skoniu.
RAW kakavos sviestas – turi ryškesnį šokolado skonį ir išlaiko sodresnę spalvą.
Kakavos svieste esantys aromatiniai junginiai gali teigiamai paveikti nuotaiką, sukeldami atsipalaidavimo ir komforto jausmus.

Galimas šalutinis poveikis
Kakavos sviestas ir RAW kakavos sviestas paprastai yra saugūs daugumai žmonių, kai vartojami nedideliais kiekiais. Tačiau dėl jų riebumo per didelis vartojimas gali sukelti virškinimo sutrikimus. Be to, asmenys, kurie yra alergiški ar jautrūs kakavai, turėtų būti atsargūs.

Naudojimas 
Šokolado gamyba – kakavos sviestas yra pagrindinis naminių šokoladų ingredientas, prisidedantis prie jų skonio ir kreminės tekstūros.
Kepiniai – kepimo receptuose naudokite kakavos sviestą arba RAW kakavos sviestą, pyragams, sausainiams ir kitiems skanėstams tai pridės sodrumo ir drėgmės.
Odos priežiūra – kurdami savo natūralius odos priežiūros produktus, įpilkite kakavos sviesto arba RAW kakavos sviesto, taip sukūrsite nuostabius kremus ar balzamus.

Kakavos sviestas yra prabangi gamtos dovana, pasižyminti unikaliomis savybėmis ir skonio profiliais. Kakavos sviestas pasižymi švelnia ir kremine esencija, o RAW kakavos sviestas žavi intensyviu šokolado aromatu. Abu sviestai teikia daugybę naudos sveikatai, pradedant nuo širdies sveikatos palaikymo iki odos maitinimo.
Nesvarbu, ar esate aistringas šokolado entuziastas, kulinarijos ekspertas ar sveikatingumo entuziastas, ir kakavos sviestas ir RAW kakavos sviestas bus puikus ir maistingas priedas jūsų gyvenime.

Šaltiniai
Readcacao.com
Healthline.com

PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija. Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.

Sudedamosios dalys

100% Ekologiškas kakavos sviestas* (Theobroma cacao) (*iš ekologinio ūkio)

Maistinė vertė

Energija — 900 kcal
Energija — 3 766 kJ
Riebalai — 99,7 g
      iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių — 59,7 g
Angliavandeniai — 0,1 g
      iš kurių cukrų — 0,1 g
Skaidulinės medžiagos — 0,01 g
Baltymai — 0,17 g
Druska — 0 g

Laikymo sąlygos

Saugoti sausoje vėsioje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.