- Arbata, kava, kakava
- Augalinis supermaistas
- Džiovinti vaisiai, uogos ir daržovės
- Kruopos ir ankštiniai
- Riešutai ir sėklos
- Aliejus, actas ir padažai
- Priedai maistui ruošti
- Prieskoniai
- Maistinės mielės
- Makaronai
- Miltai
- Maisto papildai
- Gėrimai
- Saldumynai
- Užkandžiai
- Konservuotas maistas
- Švieži vaisiai ir daržovės
Back to products
Ekologiški gvazdikėliai
Nuo 4.30€
Ekologiškas tirštiklis agar-agar (augalinė želatina)
Nuo 4.30€

LT-EKO-001
ES žemės ūkis
Aprašymas
Augalinės kilmės agar naudojamas kaip želatina, stingdiklis, tirštiklis. Jis puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje bei plačiai naudojamas kulinarijoje. Sustingsta greitai, skysčiui dar net nespėjus ataušti.
Stiprumas – ≥ 700.
Turi daug skaidulinių medžiagų. 1 kupinas a.š. (3.5 g) atitinka 6 lapelius želatinos ir naudojamas su 500 ml skysčių.
Paruošimas: maišant į 100 ml šalto vandens įberti 3.5 g agar agar. Maišant pavirti 2 min. Pripilti 400 ml skysčio ir išmaišyti. Gautą mišinį 3 val. laikyti šaldytuve.
Patarimas: jei norite gaminti drebučius iš sulčių, kurių nenorite užvirti, ištirpinkite agar agar nedideliame kiekyje vandens, jį užvirindami, po to supilkite jį į sultis
Sudedamosios dalys
100 % ekologiškas agar-agar
Maistinė vertė
Energetinė ir maistinė vertė (100g)
Energija
Riebalai
- Iš kurių sočiųjų
Angliavandeniai
– Iš kurių cukrų
Skaidulos
Baltymų
Druska
Laikymo sąlygos
Laikyti žemesnėje nei 18°C temperatūroje, sausoje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių. Suvartoti per 36 mėn. nuo atidarymo.