Ekologiška sojos ir rudųjų ryžių pasta Genmai miso, be glitimo, 345 g, TERRASANA

9.30

Kilmės šalis: Japonija
EKO
JP-BIO-154
Ne ES žemės ūkis
Ekologinis žemės ūkis
Produkto kodas: 160064 Kategorija: , , Žyma: , ,
Aprašymas

Ekologiška sojos ir rudųjų ryžių pasta Genmai miso, be glitimo, 345 g
Genmai miso gaminama iš ekologiškų sojos pupelių ir nepoliruotų rudųjų ryžių. Jis ruošiama naudojant tradicinius metodus japonų specialistų. Šio proceso metu genmai miso fermentuojama ne trumpiau kaip 12 mėnesių dideliuose, 100 metų senumo kedro statinėse. Tai suteikia miso gilaus, autentiško ir neprilygstamo skonio. Genmai miso puikiai tinka (miso) sriuboms, padažams ir marinavimui, taip pat kaip patogus prieskonis troškiniams ar wok patiekalams. Genmai miso turi vidutinio stiprumo skonį.

Naudojimas
Naudokite 1 šaukštą – 200 ml miso sriubos. Galima naudoti kaip pagrindą padažams, marinavimui ar padažų užpilams.

 

Sudedamosios dalys

SOJOS pupelės*, rudieji ryžiai*, jūros druska, vanduo, koji fermentas(*ekologiška)

Maistinė vertė

Energinė vertė (kJ): 769 kJ
Energinė vertė (kcal): 183 kcal
Riebalai: 5,8 g
-iš jų sočiųjų riebalų: 1 g
Angliavandeniai: 19,3 g
-iš jų cukrų: 12 g
Skaidulos: 4,9 g
Baltymai: 11 g
Druska: 11,4 g
Natrio kiekis: 4560 mg

Laikymo sąlygos

Atidarius laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 3 mėnesius.