Ekologiška raudona bolivinė balanda (kynva)

Nuo 1.40

100 g
14.00/kg
1.40
200 g
12.50/kg
2.50
300 g
12.00/kg
3.60
400 g
11.75/kg
4.70
500 g
11.00/kg
5.50
1 kg
11.00/kg
11.00
25 kg
9.35/kg
233.75
Kilmės šalis: Peru

Geriausias iki: 2026 11 11

EKO
LT-EKO-001
Ne ES žemės ūkis
Ekologinis žemės ūkis
Produkto kodas: 101020 Kategorija: , Žyma: , ,
Aprašymas

Ekologiška raudona bolivinė balanda (kynva) tinka dėti tiek į karštus, tiek į šaltus patiekalus. Gali būti naudojama salotoms, sriuboms, troškiniams gaminti. Skanu valgyti kaip karštą košę – su prieskoniais arba saldžią su pienu (kokosų, sojų ar migdolų), riešutais ar vaisiais. Tinka veganams.

Turi daug skaidulinių medžiagų. Puikus baltymų šaltinis, turintis subalansuotą rinkinį žmogui reikalingų amino rūgščių. Baltymai padeda palaikyti raumenų masės augimą, išsaugoti raumenų masę ir palaikyti normalią kaulų būklę.

Paruošimas: prieš gaminant kruopas būtinai nuplauti šaltame vandenyje. Virti 15 min., santykiu su vandeniu 1:2.

PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija. Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.

Sudedamosios dalys

Ekologiška raudonoji bolivinė balanda 100%
GALI būti glitimo ir riešutų pėdsakų dėl kryžminės taršos.

Maistinė vertė

Energija 1721 kJ/ 408 kcal
Riebalai 6,0 g
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g
Angliavandeniai be skaidulų 69,0 g
– iš kurių cukrų 0,0 g
Skaidulinės medžiagos 11,0 g
Baltymai 14,0 g
Druska (pagal natrį) 0,00 g

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje vėsioje vietoje