Iš Indijos kilusi ciberžolė tradiciškai buvo ir tebėra naudojama Ajurvedoje dėl savo sveikatai naudingų savybių. Mūsų ekologiška ciberžolė auginama Šiaurės Indijoje, kur klesti dėl karšto, drėgno klimato. Naudojamos Curcuma Longa augalo šaknys ir šakniastiebiai, kurie suteikia ciberžolėms būdingą ryškiai geltoną/oranžinę spalvą ir stiprų pipirinį skonį. Ciberžolė plačiai naudojama Pietų Azijos virtuvėje. Naudokite mūsų ekologiškus ciberžolės miltelius, kad suteiktumėte troškiniams, kariui ir sriuboms sodrumo, kaip skanų prieskonį keptoms daržovėms ar netgi įpilkite į augalinį pieną, pasigaminti sodriam, šildančiam gėrimui.
Ekologiški ciberžolės (lot. Curcuma longa) milteliai gali būti naudojami kaip prieskonis arba mitybos racionui papildyti. Stipresnis poveikis vartojant su riebalais. Ciberžolė taip pat dar žinoma, kaip indiškas šafranas arba geltonasis imbieras. Puikiai tinka su indiškais ryžių ar lęšių patiekalais, gaminant karius. Gali būti naudojamas kaip natūralūs geltonos spalvos dažai.
Ekologiškuose ciberžolės milteliuose yra mažiausiai 2% kurkumino
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.