Ekologiški avinžirnių makaronai FUSILLI su jūros dumbliais Nori
Nuo 2.00€


Ekologiški avinžirnių makaronai FUSILLI su jūros dumbliais Nori
Ekologiški, be glitimo makaronai, pagaminti iš avinžirnių miltų ir nori jūros dumblių.
Mišinys iš maltų avinžirnių ir džiovintų nori jūros dumblių miltelių, dehidratuota žemoje temperatūroje.
Skaidulų šaltinis
Didelis baltymų kiekis
Didelis jodo kiekis
Geležies, magnio ir cinko šaltinis.
Vartojimas
Reikia išankstinio paruošimo: virti verdančiame vandenyje su žiupsneliu druskos 4–5 minutes. Nukošti ir atvėsinti šaltu vandeniu.
Nustebinkite savo svečius ir mažuosius namuose smagiu bei sveiku jūros skoniu!
Skirta: Plačiajai visuomenei.
Svarbu: Jūros dumbliai yra natūraliai daug jodo turinčios daržovės. Pernelyg didelis jodo suvartojimas gali sukelti skydliaukės sutrikimų.
Vartojimo rekomendacija: Pagal Europos Sąjungos sveikatos institucijų Reglamentą 1169/2011, rekomenduojama dienos jodo norma yra 150 µg, o 153 g šio produkto atitinka šį kiekį.
Avinžirnių miltai* (98%) ir nori jūros dumbliai (Porphyra spp. / Pyropia spp.) – dehidratuoti* (2%).
*Iš ekologinės gamybos.
Energinė vertė: 1488 kJ / 353 kcal
Riebalai: 5,3 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 1,0 g
Angliavandeniai: 48 g
- iš kurių cukrų: 2,8 g
Skaidulinės medžiagos: 10 g
Baltymai: 23 g
Druska: 0,30 g
Mineralai (% RMV)*
Jodas: 98,0 µg (65 % RMV)
Magnis: 139 mg (37 % RMV)
Geležis: 7,4 mg (53 % RMV)
Cinkas: 4,0 mg (40 % RMV)
Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir tiesioginio kontakto su žeme. Atidarius laikyti hermetiškai uždarytą sausoje vietoje ir suvartoti iki nurodytos geriausio vartojimo datos.
