Ekologiškas indinio nimbamedžio (Neem) aliejus, 50 ml

ALTEYA
Prekės kodas: 506053
Kilmės šalis: Bulgarija
Geriausias iki: 2028-04-30
Veganams
5,50 €
-
+
Pridėti į pageidavimų sąrašą

Schließen

Nimbamedžio (Neem) aliejus yra universalus aliejus, pasižymintis labai stipriu ir išskirtiniu kvapu. Jis plačiai naudojamas Ajurvedos ir Unani medicinoje. Tai itin turtingas aliejus, ypač naudingas sausai, brandžiai odai. Taip pat naudojamas grožio procedūrose ir odos priežiūroje gydant aknę, žaizdas bei randus.

Nimbamedžio aliejus taip pat yra natūralus pesticidas ir fungicidas, dažnai naudojamas ekologinėje sodininkystėje ir žemdirbystėje.

Dėl didelio vaškų kiekio aliejus pradeda drumstis esant 16 °C temperatūrai ir linkęs stingti apie 12 °C.

Išgavimo būdas: šalto spaudimo

Įsigėrimo greitis: labai lėtas

Kvapas: stiprus


Gali būti naudojamas odos priežiūros formulėse arba atskirai. Tinka daugumai odos priežiūros produktų, įskaitant veido priežiūros priemones, muilo gamybą, masažo aliejus bei kitus kūno priežiūros ir kosmetikos gaminius.

Naudojimas odai — tepkite kelis lašus kasdien arba pagal poreikį ant viso veido, atskirai arba po vandens pagrindu pagamintų priemonių. Naudoti tik ant nepažeistos odos.

Naudojimas plaukams — užlašinkite kelis lašus ant galvos odos ir per visą plaukų ilgį. Palikite veikti 30 minučių – 1 valandą, tuomet išplaukite šampūnu.

Daugiau apie neem skaityti anglų kalba  ncbi.nlm.nih.gov

Pastaba:
Svetainėje pateikiama informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija. Produktų spalvos ir atspalviai nuotraukose gali šiek tiek skirtis nuo realios produkto spalvos.

Panašios prekės

Įkeliama...