Shoyu padažui būdingas lengvas alkoholinis poskonis – tai KVIEČIŲ fermentacijos rezultatas.
Todėl tinka ilgesniam gaminimui, geriausia dėti valgio ruošimo pabaigoje,
kad padažas neprarastų jam būdingo aromato.
Shoyu puikiai dera su raugintais agurkais, wok patiekalais, ryžiais, makaronais, sušiais,
sashimi ir troškintomis daržovėmis.
Pasterizuotas produktas
Ekologiškas sojų padažas švelnus SHOYU 250 ml (Lima)
5.80€
Aprašymas
Sudėtis
vanduo, SOJOS*, KVIEČIAI*, jūros druska, alkoholis*, Aspergillus oryzae (*ekologiški ingredientai)
Maistinė vertė
Energinė vertė - 315 kJ / 75 kcal
Riebalai - 0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0 g
Angliavandeniai - 4,9 g
iš kurių cukrų - 1,5 g
skaidulos - 0,9 g
Baltymai - 9,6 g
druska - 14 g
Laikymo sąlygos
Atidarius laikyti ne aukštesnėje kaip. 7°C ir suvartoti per 2 mėnesius.
Atsiliepimai (0)
Būkite pirmas aprašęs “Ekologiškas sojų padažas švelnus SHOYU 250 ml (Lima)” Atšaukti atsakymą
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.