Ekologiškas dovanų rinkinys “Verslui”
100 g – Ekologiški juodojo šokolado (70%) lašeliai
200 g – Ekologiški džiovinti bananų gabaliukai
50 g – Ekologiški Premium matcha žaliosios arbatos milteliai iš Korėjos
100 g – Ekologiška lubinų kava
Ekologiški juodojo šokolado (70%) lašeliai
Ekologiški juodojo šokolado lašeliai pagaminti iš geriausių ekologiškų ingredientų, yra aukščiausios kokybės skanėstas tiems, kurie vertina ir sodrų kakavos skonį, ir įsipareigojimą laikytis tvarios praktikos.
Šie juodojo šokolado lašeliai, kuriuose yra 70 % kakavos, išsiskiria drąsiu ir rafinuotu skoniu. Ekologiškas šių lašų pobūdis užtikrina, kad kiekviename kąsnyje nebūtų sintetinių pesticidų ir priedų, todėl galėsite mėgautis tikra aukštos kokybės kakava nepakenkiant savo sveikatai ar vertybėms.
Ekologiški tamsaus šokolado lašeliai, kuriuose yra įspūdingas 70 % kakavos kiekis, puikiai derina skonį ir galimą naudą sveikatai. Didesnė kakavos koncentracija reiškia antioksidantų, tokių kaip flavonoidai, gausą, kurie gali kovoti su laisvaisiais radikalais ir uždegimu organizme.
Mėgaujantis juoduoju šokoladu, kuriame yra 70 % kakavos, gali būti naudinga ir smegenų sveikatai, įskaitant atmintį ir dėmesį. Be to, tamsaus šokolado vartojimas skatina endorfinų išsiskyrimą, kurie gali pakelti nuotaiką ir skatinti geros savijautos jausmą.
Ekologiški juodojo šokolado lašai yra daugiau nei tik skanėstas – jie yra universalus ingredientas, galintis patobulinti daugybę kulinarinių kūrinių. Šie lašai suteikia prabangos pojūtį kepiniams ir desertams, bei ištirpinant juos kaip karštą šokoladą ar apliejant ant šviežių vaisių – šie lašeliai suteiks jūsų kulinarinėms pastangoms prabangos ir elegancijos.
Nors šie pranašumai yra viliojantys, patariama saikingai vartoti juodąjį šokoladą dėl perteklinių kalorijų ar pridėtinio cukraus.
Ekologiški džiovinti bananų gabaliukai
Jūs atradote užkandį ‘be kaltės’.
Džiovintų bananų gabaliukai nuo natūralaus saldumo iki universalaus panaudojimo – suteiks jums skonį ir maistingumą.
Pakeitus šviežius bananus į džiovintus bananų gabalėlius, išsaugomas įgimtas vaisiaus saldumas. Šie delikatesai neturi pridėtinio cukraus, todėl jie yra sveikesnė saldumynų alternatyva. Džiovintų bananų gabalėliai, pripildyti natūralių bananuose esančių cukrų, suteikia greitą energijos užtaisą, kuris puikiai tinks bet kokioje situacijoje ir sužavės net įnoringą smaližių.
Džiovintų bananų gabalėliai yra daugiau nei tik skanus skanėstas – jie taip pat suteikia daug maistinių medžiagų. Bananai yra žinomi kaip puikus kalio ir vitamino B6 šaltinis, kurie abu vaidina gyvybiškai svarbų vaidmenį palaikant širdies sveikatą, nervų funkciją ir energijos apykaitą. Dėl kramtomosios tekstūros ir koncentruoto skonio jie puikiai tiks paskaninti pusryčių dribsnius, kepinius ir desertus. Nesvarbu, ar mėgausitės jais kaip užkandžiu, ar įtrauksite į mėgstamus receptus, džiovinti bananų gabalėliai suteiks naudingų medžiagų, gardaus skonio ir natūralaus saldumo, kuriam sunku bus atsispirti.
Ekologiški Premium matcha žaliosios arbatos milteliai iš Korėjos
Matcha, ryškūs žalios arbatos milteliai, sužavėjo pasaulį savo unikaliu skoniu, šimtametėmis tradicijomis ir nauda sveikatai. Matcha gamybos procesas Pietų Korėjoje yra toks pat kaip Japonijoje. Camellia senensis arbatos augalai auginami šešėlyje, nuimami, garinami, džiovinami ir sumalami į smulkius miltelius – taip gaunama matcha. Turtingas vulkaninis Pietų Korėjos Dedžiu (Jeju) salos dirvožemis kartu su subtropiniu klimatu ir tankiu rūku sudaro idealias sąlygas aukštos kokybės arbatos augimui.
Matcha įgijo didžiulį populiarumą dėl naudos sveikatai. Būdama miltelių pavidalo žalioji arbata, matcha išlaiko visas arbatos lapuose esančias maistines medžiagas, todėl yra stiprus antioksidantų, vitaminų ir mineralų šaltinis.
Matcha yra prisotinta katechinų, kurie turi stiprių antioksidacinių savybių. Šie antioksidantai padeda kovoti su oksidaciniu stresu ir mažina lėtinių ligų riziką. Tyrimai rodo, kad matcha gali padėti pagreitinti medžiagų apykaitą ir skatinti riebalų oksidaciją, todėl tai yra populiarus pasirinkimas tarp tų, kurie nori kontroliuoti savo svorį. Matcha sudėtyje yra aminorūgšties L-teanino, kuri gali padėti atsipalaiduoti ir pagerinti proto aiškumo jausmą, nesukeldama mieguistumo. Reguliarus matcha vartojimas pagerina širdies sveikatą. Didelis chlorofilo kiekis matchoje padeda organizmo detoksikacijos procesui, padeda pašalinti kenksmingus toksinus ir sunkiuosius metalus.
Matcha kelionė nuo senovinių apeiginių ritualų iki šiuolaikinio sveiko gyvenimo būdo, įtvirtino savo vietą kaip vieną garsiausių gėrimų visame pasaulyje.
Matcha arbatos paruošimas:
Įdėkite 1/2-1 šaukštelį šaukštus matcha į puoduką ar dubenėlį (platus dubens dugnas leidžia lengvai ir patogiai plakti matcha) ir užpilkite iki 100 ml karšto vandens (80 °C). Plakite matchą, kol maždaug per 20 sekundžių jūsų dubuo bus užpildytas tobulomis nefrito žalumo putomis. Dabar galite įpilti daugiau vandens, jei norite, kad jūsų matcha būtų ne tokia stipri. Galite pridėti pagal skonį augalinio pieno ir pasaldinti.
Norint pasiekti geriausią rezultatą, prieš naudojimą šluotelę reikia pamirkyti karštame vandenyje.
Ekologiška lubinų kava
Alternatyvių gėrimų pasaulyje ekologiška malta lubinų kava sulaukia dėmesio dėl savo unikalaus skonio ir galimos naudos sveikatai. Šis kavos pakaitalas, gautas iš lubinų augalų sėklų, siūlo malonę kelionę. Lubinų kavai auginami saldieji lubinai, kurie yra ypatinga veislė, turinti labai mažą alkaloidų kiekį, todėl mums, žmonėms, jie lengvai virškinami, priešingai nei kitos laukinės ar sodo veislės. Ekologiška malta lubinų kava yra be kofeino ir kupina maistinių medžiagų. Lubinų sėklose gausu baltymų, maistinių skaidulų, įvairių vitaminų ir mineralų. Ekologiška malta lubinų kava yra ne tik kavos pakaitalas, bet ir gali būti kūrybiškai naudojama įvairiose kulinarijos srityse. Jos unikalus skonio profilis gali pagerinti kokteilius, kepinius, energetinius batonėlius ir net pikantiškus patiekalus, tokius kaip troškiniai ir padažai, suteikdami naują jūsų kulinarinio repertuaro dimensiją.
Ekologiškos lubinų kavos receptas:
Ingredientai:
2 arb. š. ekologiškos maltos lubinų kavos.
1 puodelis vandens
Saldiklis ir augalinis pienas (nebūtina)
Paruošimo būdas:
Jei naudojate kavos virimo aparatą, sudėkite lubinų kavos į kavos filtrą ir nustatykite kaip įprastą kavą. Arba paprastai užpilti karštu vandeniu puodelyje ir palaikyti 5-10 min.
Pagardinkite lubinų kavą įdėdami prieskonių, pvz., cinamono, kardamono, muskato riešuto ar net šlakelį vanilės ekstrakto.
Tegul maistas būna Jūsų vaistas!
PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija. Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.