Ekologiškas dovanų rinkinys “Gurmanams”
100 g – Ekologiški gliaudyti kedro riešutai
50 g – Ekologiška juodoji arbata Blue Earl Grey
100 g – Ekologiški dumplainiai (džiovinti)
50 g – Ekologiška Ceremoninė matcha arbata iš Japonijos
Ekologiški gliaudyti kedro riešutai
Kedro riešutai šimtmečius buvo gerbiami dėl savo unikalaus skonio, universalumo ir naudos sveikatai. Šie riešutai savo subtiliu skoniu paįvairins įvairius patiekalus ir suteiks daugybę maistinių medžiagų.
Kedro riešutai yra būtinų maistinių medžiagų, įskaitant baltymus, skaidulas, vitaminus ir mineralų (tokių kaip magnis, cinkas ir geležis), šaltinis. Riešutuose esantis baltymų, sveikųjų riebalų ir skaidulų derinys gali padėti pažaboti apetitą ir sustiprinti sotumo jausmą ir padėti valdyti svorį.
Kedro riešutai gali pasigirti antioksidantais, ypač vitaminu E. Dėl savo sudėties, kurioje yra daug maistinių medžiagų, kedro riešutai yra greitas energijos šaltinis, todėl jie yra idealus užkandžių pasirinkimas.
Naudojimas
Kedro riešutai vaidina pagrindinį vaidmenį kuriant klasikinį pesto padažą. Sumaišius su šviežiu baziliku, česnaku, alyvuogių aliejumi ir parmezano sūriu, jie sudaro kreminį ir aromatingą pagrindą.
Pabarstykite kedro riešutų ant salotų, kad suteiktumėte malonų traškumą ir sodrumą, o įprastas salotas paverskite gurmaniška patirtimi.
Dėl išskirtinio skonio jie puikiai tinka prie sausainių, pyragų, duonos ir kitų kepinių. Nesvarbu, ar kuriate gurmanišką patiekalą, ar ieškote maistingo užkandžio, kedro riešutai yra skanus ir naudingas pasirinkimas, galintis pakelti jūsų kulinarinius potyrius į naujas aukštumas.
Ekologiška juodoji arbata Blue Earl Grey
Juodosios arbatos entuziastai žino Earl Grey arbatos žavesį, bet ar teko ragauti Ekologiškos Blue Earl Grey arbatos? Ši arbatos kombinacija sujungia klasikinę Earl Grey arbatą su švelniomis mėlynomis gėlėmis, sukurdama aromatingą simfoniją, kuri pažadina pojūčius. Juodoji arbata, kvapni bergamotė ir subtilios rugiagėlių žiedų natos harmoningai šoka, kiekviename gurkšnyje suteikdamos džiugesio akimirką.
Užvirkite puodelį, įkvėpkite kvapnaus aromato ir leiskite skoniams perkelti jus į ramybės pasaulį. Blue Earl Grey yra daugiau nei tik arbata; tai patirtis suteikianti elegancijos. Taigi, skirkite šiek tiek laiko ir pasimėgaukite nepakartojamu Blue Earl Grey skoniu.
Paruošimas:
Skaniausiai arbatai paruošti naudokite 3g Ekologiškos Blue Earl Grey arbatos, užpilkite ją 200ml verdančio vandens ir palaikykite uždengtą 3-5min.
Ekologiški dumplainiai (džiovinti)
Ekologiški dumplainiai yra mažos, apvalios arba ovalios uogos, kurios priklauso Ribes genčiai ir yra kupini maistinių medžiagų, antioksidantų ir naudingi sveikatai. Dumplainiai yra vitamino C šaltinis, palaikantis imuninę funkciją. Džiovinti dumplainiai suteikia maistinių skaidulų, padeda virškinti, skatina žarnyno sveikatą. Taip pat juose yra būtinų mineralų, tokių kaip kalis ir kalcis, kurie palaiko širdies sveikatą, raumenų funkciją ir kaulų stiprumą.
Vartojimas
Mėgaukitės džiovintais dumplainiais kaip maistingu ir sočiu užkandžiu atskirai arba sumaišytu su riešutais ir sėklomis, kad užkandis būtų subalansuotas ir suteikiantis energijos.
Dėkite juos į bandeles, sausainius ir granolos batonėlius, kad suteiktų natūralų saldumą.
Naudokite juos padažuose ir pikantiškuose patiekaluose, jie suteiks natūralų saldų skonį.
Pabarstykite džiovintų dumplainių ant pusryčių dribsnių ar jogurto, kad suteiktumėte natūralaus saldumo ir tekstūros.
Džiovintų dumplainių dėkite į saldžius ir pikantiškus patiekalus, pvz., karį, ryžių plovą, kad sukurtumėte intriguojančius skonio profilius.
Pamirkykite džiovintus dumplainius karštame vandenyje ir mėgaukitės kvapnia ir potencialiai sveika arbata.
Ekologiška Japoniška Ceremoninė Matcha
Tai aukščiausios kokybės žaliosios arbatos milteliai, kurie naudojami japonų tradicinėje arbatos ceremonijoje jau beveik tūkstantmetį. Ceremoninė matcha gaminama iš šešėlyje išaugintų arbatos lapelių, vengiant tiesioginių saulės spindulių, taip skatinant didesnį chlorofilo kiekio susidarymą. Ceremoninei matchai gaminti nurenkami tik patys geriausi ir minkščiausi arbatos lapeliai, kurie yra sumalami iki ryškiai žalių miltelių. Būtent šios ceremoninės matchos rūšis atitinka ES ekologiškumo standartus.
Ši ceremoninė Matcha yra iš Kagošimos regiono Japonijoje, kuris yra didžiausias ekologiškų arbatų gamybos regionas.
Matcha turi daug antioksidantų, ji taip pat turi kofeino, tačiau jis visiškai skiriasi nuo kavos kofeino. Mūsų matcha Hisui yra labai malonaus, aromatingo ir švelnaus skonio.
Skirtingai nuo kai kurių kitų žaliosios arbatos miltelių, pagamintų iš lapų, įskaitant gyslas ir stiebus, mūsų matcha sudėtyje nėra šių karčiųjų komponentų.
Teigiama, kad matcha milteliuose esantys mikroelementai padeda išlaikyti sveikos odos būklę, normalią geležies apykaitą, ląstelių apsaugą nuo oksidacinio streso, normalų kraujosūdį, raudonųjų kraujo kūnelių ir hemoglobino funkciją ir daugiau.
Ceremoninės matcha arbatos paruošimas:
Įdėkite 1/2-1 šaukštelį šaukštus matcha (1,5 g) į puoduką ar matcha dubenį (platus dubens dugnas leidžia lengvai ir patogiai plakti matcha vandenyje ir greitai išgauti putas) ir užpilkite iki 100 ml karšto vandens (80 °C). Plakite matchą su tradicinė matcha plakimo šluotelė, kol maždaug per 20 sekundžių jūsų dubuo bus užpildytas tobulomis nefrito žalumo putomis. Dabar galite įpilti daugiau vandens, jei norite, kad jūsų matcha būtų ne tokia stipri. Galite pridėti pagal skonį augalinio pieno ir pasaldinti.
Norint pasiekti geriausią rezultatą, prieš naudojimą šluotelę reikia pamirkyti karštame vandenyje.
Tegul maistas būna Jūsų vaistas!
PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija. Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.