Dovanų rinkinys „Šildanti kakavos ceremonija“

33.00

Kilmės šalis: Lietuva
EKO
ES/ne žemės ūkis
Ekologinis žemės ūkis
Produkto kodas: DOV10 Kategorija: , Žyma: , ,
Aprašymas

Dovanų rinkinys „Šildanti kakavos ceremonija“
Ekologiški ceremoninės kakavos milteliai (nenuriebinti), 100 g
Ekologiškas maltas Ceilono cinamonas, 38 g
Ekologiška malta Burbono vanilė, 10 g

Ekologiški ceremoninės kakavos milteliai
Majai, actekai ir kitos tautos vartojo kakavą ne tik  kaip gėrimą, bet ir laikė ją šventa, naudodamos ritualuose ir ceremonijose.
Šie kakavos milteliai, pagaminti iš neskrudintų, fermentuotų, saulėje džiovintų kakavos pupelių. Be pašalinių skonių, kvapo, perteklinio rūgštingumo, perteklinio kartumo ar sutraukiančio poveikio.
Kasdien vartojant kakavos 30 g yra daugiau nei pakankamai.
Karšto šokolado paruošimas:
Kakavos miltelius  ištirpinti karštame inde ir užpylus šiltu (ne verdančiu) vandeniu suplakti blenderiu. Gardinti galima su kokosų pieno milteliais arba augaliniu gėrimu – avižų, migdolų, kokosų. Saldinkite su savo mėgstamu saldikliu ir eksperimentuokite su prieskoniais – vanile, cinamonu, kardamonu, kajeno pipirais.

Ekologiška malta Burbono vanilė
Vanilės milteliai – tikras kulinarinis perlas, vertinamas dėl žavingo aromato ir išskirtinio skonio.
Šis ypatingas prieskonis kiekvienam receptui suteikia nepakartojamo žavesio ir rafinuotumo. Dėl natūralaus saldumo vanilės milteliai gali pakeisti papildomus saldiklius – jie subtiliai saldina ir praturtina patiekalus.
Raminantis jų aromatas siejamas su atsipalaidavimu ir gera nuotaika, todėl vanilės kvapas dažnai siejamas su jaukumu ir komfortu. Vanilės milteliai puikiai dera tiek kepiniuose, tiek desertuose – nuo sodrių pyragų iki trapiai aromatingų sausainių. Žiupsnelis šių miltelių suteiks išskirtinio skonio ir gėrimams: kavai, karštam šokoladui ar kokteiliams.

Ekologiškas Ceilono cinamonas
Cinamonas nuo senovės vertinamas ne tik kulinarijos tradicijose, bet ir natūralios medicinos praktikose visame pasaulyje.
Ceilono cinamonas, dar vadinamas „tikruoju cinamonu“, kilęs iš Šri Lankos ir kai kurių Indijos regionų. Jis išsiskiria subtiliu, švelniai saldžiu skoniu ir aromatu. Mėgaukitės šiuo nepaprastu prieskoniu, kuris jūsų patiekalams suteiks išraiškingo skonio bei šilto, jaukaus kvapo. Ceilono cinamonas ne tik praturtina patiekalus, bet ir gali būti naudingas sveikatai. Įtraukę jį į savo kulinarinius kūrinius, mėgausitės unikaliu skoniu ir aromatu bei palaikysite gerą savijautą. Leiskite Ceilono cinamonui pripildyti jūsų virtuvę šilumos ir aromato. Cinamonas puikiai tinka pagardinti kakavos gėrimus, kavą, arbatą, kepinius, dribsnius, troškinius, ryžių patiekalus ir desertus.

Tegul maistas būna Jūsų vaistas!

PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija. Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.

Sudedamosios dalys

-

Maistinė vertė

-

Laikymo sąlygos

Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje.