Ekologiškas natūralus jūros dumblių tartaras, 160g
8.00€


Veganiška tartaro recepto interpretacija su labai smulkiai supjaustytais jūros dumbliais iš Galisijos estuarijų. Ekologiškai užauginti jūros dumbliai (Himanthalia elongata, Undaria pinnatifida ir Ulva spp.).
Supakuota į stiklainius, kurie yra sterilizuoti terminiu apdorojimu.
Vartojimas
Paruoštas naudoti. Vartoti be išankstinio paruošimo. Galima naudoti ant skrebučių ir užkandžių, kaip garnyrą, su rūkytais produktais, smidrais ir salotomis. Galima sumaišyti su majonezu.
Skirta
Plačiajai visuomenei, išskyrus kūdikius ir mažus vaikus.
Tinka veganams ir vegetarams.
Jūros dumbliai* (jūros spagečiai* – Himanthalia elongata, wakame* – Undaria pinnatifida, jūros salotos* – Ulva spp.) (53%), pirmo spaudimo alyvuogių aliejus*, marinuoti agurkėliai*, saulėgrąžų aliejus*, svogūnai*, kaparėliai*, vanduo, jūros druska ir prieskoniai*.
*Ingredientai iš ekologiškos gamybos.
Energinė vertė - 768 kJ / 186 kcal
Riebalai - 18 g
- įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis – 2,8 g
Angliavandeniai - 3,9 g
- iš kurių cukrų - 0 g
Skaidulos - 3,5 g
Baltymai - 1,3 g
Druska - 2,1 g
Jodas 1754 µg (1170% NRV*)
Maistinių medžiagų etaloninė vertė (NRV)
Apytiksliai 16 g šio produkto turi 150 µg jodo (NRV pagal ES reglamentą 1169/2011).
Laikyti kambario temperatūroje, vėsioje ir sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve. Rekomenduojama suvartoti per 5 dienas.
