Ekologiškas kanapių sėklų aliejus – aksominio skonio, visuomet šviežiai spaustas. Jus nustebins skonių gama net kasdieniuose patiekaluose. Įsigiję „Hempus“ aliejų pagardinsite trintas sriubas, salotas, vaisių sultis ar košes. Ypač naudingas gerųjų riebalų (omega-3, omega-6) šaltinis, praturtinantis kasdienę mitybą! Rekomenduoja suvartoti 2-3 arbatinius šaukštelius kasdien. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Tai šalto spaudimo kanapių sėklų aliejus, kuriam suteiktas Kulinarinio paveldo fondo sertifikatas. Aliejus filtruojamas per modernią kasetinių filtrų sistemą, taip užtikrinant maksimalų aliejaus skaidrumą ir tyrumą. 2014 metais aliejus pelnė „Agrobalt“ aukso medalį.
Aliejus nekaitinamas. Savo gerąsias savybes išlaiko žemesnėje nei 70°C temperatūroje.
„Hempus“ kanapių aliejus savo gerąsias savybes išlaiko tik mažesnėje nei 70 °C temperatūroje, todėl nėra tinkamas kepti. Juo verta apšlakstyti įvairius kepinius, sriubas, salotas, net pagardinti vaisių sultis. Šio aliejaus skonis primena riešutus arba aksominį pyragą. Rekomenduojame jo suvartoti po 2–3 arbatinius šaukštelius per dieną.