Ekologiška sojos ir rudųjų ryžių pasta Genmai miso, be glitimo, 345 g, TERRASANA
9.30€


Ekologiška sojos ir rudųjų ryžių pasta Genmai miso, be glitimo, 345 g
Genmai miso gaminama iš ekologiškų sojos pupelių ir nepoliruotų rudųjų ryžių. Jis ruošiama naudojant tradicinius metodus japonų specialistų. Šio proceso metu genmai miso fermentuojama ne trumpiau kaip 12 mėnesių dideliuose, 100 metų senumo kedro statinėse. Tai suteikia miso gilaus, autentiško ir neprilygstamo skonio. Genmai miso puikiai tinka (miso) sriuboms, padažams ir marinavimui, taip pat kaip patogus prieskonis troškiniams ar wok patiekalams. Genmai miso turi vidutinio stiprumo skonį.
Naudojimas
Naudokite 1 šaukštą – 200 ml miso sriubos. Galima naudoti kaip pagrindą padažams, marinavimui ar padažų užpilams.
SOJOS pupelės*, rudieji ryžiai*, jūros druska, vanduo, koji fermentas(*ekologiška)
Energinė vertė (kJ): 769 kJ
Energinė vertė (kcal): 183 kcal
Riebalai: 5,8 g
-iš jų sočiųjų riebalų: 1 g
Angliavandeniai: 19,3 g
-iš jų cukrų: 12 g
Skaidulos: 4,9 g
Baltymai: 11 g
Druska: 11,4 g
Natrio kiekis: 4560 mg
Atidarius laikyti šaldytuve ne ilgiau kaip 3 mėnesius.
