Ekologiška japoniška skrudinta žalioji arbata Kukicha, 75 g, TERRASANA

5.50

Kilmės šalis: Japonija
EKO
JP-BIO-005
Ne ES žemės ūkis
Ekologinis žemės ūkis
Produkto kodas: 180147 Kategorija: , Žyma: ,
Aprašymas

Ekologiška japoniška skrudinta žalioji arbata Kukicha – tai gardi kasdienė arbata, gaminama iš aromatingų antrą ar trečią kartą skinamų arbatos šakelių. Skonis – ryškus, o poskonis – švelniai umami. Skaniausia kukicha arbata išgaunama, kai ji ruošiama su vandeniu, įkaitintu iki maždaug 75 °C.

Paruošimas
Naudokite 1 arbatinį šaukštelį kukicha arbatos 250 ml vandens. Tradiciniu japonišku būdu paruoškite puodelį – pašildykite jį karštu vandeniu. Arbatos šakeles sudėkite į sietelį arbatinuke ir užpilkite vandeniu, pašildytu iki 75–90 °C. Palikite 1–2 minutėms pritraukti. Antram užpilimui palikite pritraukti dar 30 sekundžių.

 

Sudedamosios dalys

Skrudintos arbatos šakelės* (*ekologiška)

Maistinė vertė

Energinė vertė: 0 kJ / 0 kcal
Riebalai: 0 g
– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g
Angliavandeniai: 0 g
– iš kurių cukrų: 0 g
Skaidulos: 0 g
Baltymai: 0 g
Druska: 0 g

Laikymo sąlygos

Atidarius laikyti sandariai uždarytą, sausoje ir tamsioje vietoje, kambario temperatūroje (maks. 20 °C).